Články o multicentru - ročník 2012

ZUŠ Roudnice n.L. v Multicentru

http://www.litomericko24.cz/index.php/kultura/3616-zus-v-hornich-berkovicich

Dne 30. 5. 2012 uspořádala Základní umělecká škola Roudnice n. L. ve spolupráci s Multifunkčním centrem v Horních Beřkovicích koncert pro děti z mateřské školy a žáky základní školy v Horních Beřkovicích. Tímto koncertem chtěli žáci a učitelé ZUŠ nalákat nové zájemce o studium hudebního oboru do nově otevřené pobočky ZUŠ v budově ZŠ Horní Beřkovice. Děti si poslechly své vrstevníky při pěveckém vystoupení a ve hře na hudební nástroje, které zde mohou samy začít studovat.

alt alt

 

Od září 2012 se bude přímo v budově ZŠ Horní Beřkovice vyučovat hra na klavír, hra na keyboard, hra na zobcovou flétnu, hra na klarinet, hra na saxofon, hra na trubku, hra na kytaru, hra na baskytaru, hra na akordeon, sólový zpěv, hudební nauka (společná pro všechny žáky) a přípravná hudební výchova (pro nejmladší žáky).

Zápis žáků probíhá do konce června 2012 v budově ZŠ Horní Beřkovice, nebo lze přihlášku, kterou naleznete na našich webových stránkách, zaslat přímo na e-mailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Více informací získáte na tel .č. 416 837 299, nebo na stránkách - www.zus-roudnicenl.cz

alt

Multifunkční centrum Horní Beřkovice

Pilotní projekt primární protidrogové péče | login