Kultura 2010

V této sekci jsou archivovány informace o všech akcích konaných v Multifunkčním centru Horní Beřkovice. Pro zobrazení klikněte na název akce.

 

Chrapot

Komorní pěvecký soubor Chrapot z Mělníka přiváží směsici domácích i zahraničních koled.

alt

Ochutnávka

Ochutnávka hudebních stylů s Guitar Arte Triem.

 

Beřkovický podzim 2010 potěšil

Zámecký park v Psychiatrické léčebně Horní Beřkovice se oděl do pestrobarevného kabátu a listy javorů a lip poletují po celém areálu tohoto zdravotnického zařízení. To je neklamné znamení blížící se zimy a především multižánrového týdenního kulturního a vzdělávacího festivalu „BEŘKOVICKÝ PODZIM“.

Číst dál...

Koncert a divadlo

"Beřkovický podzim 2010" sice skončil teprve před několika dny, ale kulturní dění v multicentru tím zdaleka nekončí.  Ve středu 27.10. si v centru dali dostaveníčko milovníci country muziky, kterým přijela zahrát kapela CEJCH. První listopadový den pak návštěvníci shlédli komedii "Kdo hledá, najde" v podání Hynkova hravého divadla z Litoměřic. A to ještě není vše. Ve středu nás čeká poslední koncert mělnické skupiny A.S.M., na který jste všichni srdečně zváni.

alt

alt

Změna programu !!!

Beřkovický podzim 2010 začíná až dnes, ale již v pátek jsme museli řešit jednu nečekanou a nepříjemnou věc. Bubeník Filip ze 100°C je hospitalizován v nemocnici s infekční mononukleózou, a proto v úterý tuto kapelu určitě neuvidíme a neuslyšíme. O to víc jsme rádi, že jsme sehnali skvělou náhradu. V úterý 12.10.2010 od 19.30 hodin vystoupí rockové seskupení ze ZUŠ Libochovice, skupina NO HEADACHE !!!

Multifunkční centrum Horní Beřkovice

Pilotní projekt primární protidrogové péče | login