Vzdělávání 2009

Vzdělávací a výcvikové centrum nabídne vzdělávací aktivity, které budou vytvářeny především ve spolupráci s krajskými autoritami a nestátními neziskovými organizacemi z oblasti primární prevence. Odborné kurzy, školení a semináře budou určeny jak pro interní příjemce (klienti léčebny), tak pro odbornou i laickou veřejnost.
 
   

Primární prevence pro základní školu

Další vzdělávací aktivitu v rámci primární protidrogové prevence zažilo vzdělávací a výcvikové centrum v psychiatrické léčebně v Horních Beřkovicích.
V úterý 15.prosince se externí cílovou skupinou stali žáci místní základní školy, pro které připravilo občanské sdružení Harmonia Universalis představení, které nese název „motivační performance“.

 

alt

 

Číst dál...

Odborná přednáška na téma "Prasečí chřipka"

Vzhledem k celosvětově vyhlášené pandemii chřipky H1N1 ( prasečí chřipka) proběhla v Psychiatrické léčebně Horní Beřkovice odborná přednáška s touto tématikou. Ta se konala v novém vzdělávacím a výcvikovém centru ve čtvrtek 27.10.2009.

Číst dál...

Beřkovický podzim 2009 potěšil

Přes 1400 návštěvníků zavítalo v minulém týdnu do Vzdělávacího a výcvikového centra primární protidrogové prevence v Psychiatrické léčebně Horní Beřkovice. V rámci „Týdne duševního zdraví“ se zde za podpory Ústeckého kraje konal šestý ročník multižánrového kulturního a vzdělávacího festivalu BEŘKOVICKÝ PODZIM 2009.

Číst dál...

Přednáška na téma CHŘIPKA

Vzhledem k celosvětově vyhlášené pandemii chřipky H1N1 (prasečí chřipka) jsme požádali specialistu na tuto problematiku Doc. MUDr. Ladislava Machalu, Ph.D o přednášku na téma „Chřipka“. Přednáška se bude týkat onemocnění chřipkou obecně, ale hlavně nově nastupující mutací viru H1N1 – prasečí či mexické chřipky. Vzhledem k pracovnímu vytížení Doc. MUDr. Machaly není možno si určovat ideální termín, který by vyhovoval všem. Proto Vás prosím, abyste respektovali níže oznámený termín , a v co největším počtu se této přednášky zúčastnili.

Číst dál...

Beřkovický podzim 2009 + rozhovor s manažerem multicentra

Nové „Vzdělávací a výcvikové centrum primární protidrogové prevence“ v psychiatrické léčebně v Horních Beřkovicích bylo slavnostně otevřeno před pár dny a už jej čeká první velká zatěžkávací zkouška. V týdnu od 12. do 16.října zde proběhne multižánrový kulturní a vzdělávací festival „Beřkovický podzim 2009“. Záznam z vysílání Oficiálního portálu Roudnice nad Labem:

{wmv}multicentrum_rozhovor_roudnice{/wmv}

Číst dál...

Multifunkční centrum Horní Beřkovice

Pilotní projekt primární protidrogové péče | login